Juneda acull l'entrega de premis 'Compra i descobreix Catalunya'

Aquesta iniciativa vol dinamitzar el comerç local i donar a conèixer els municipis que hi participen

Entrega dels guardons 'Compra i descobreix Catalunya' de la Xarxa de Barris. Fotografia: Diputació de Lleida.
photo_camera Entrega dels guardons 'Compra i descobreix Catalunya' de la Xarxa de Barris. Fotografia: Diputació de Lleida.

El dissabte 17 de setembre, Juneda va acollir l’entrega de guardons 'Compra i descobreix Catalunya', una iniciativa de la Xarxa de Barris que vol dinamitzar el comerç local i donar a conèixer els municipis que hi participen.

L'escenari escollit per a l'entrega va ser la Pista Parc Alegria del municipi garriguenc

La 12a Campanya 'Compra i descobreix Catalunya' va comptar amb un dinar previ, al qual hi van assistir un centenar de persones. Seguidament, va tenir lloc el lliurament de lots a la trentena de representants dels municipis participants.

L'objectiu d'aquest projecte de treball col·laboratiu entre administracions locals de tot el territori català vol donar suport al comerç de proximitat i difusió dels municipis organitzadors. Els premis consisteixen en experiències que inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l'entorn natural, tastos, nits d'hotel, participar en festes i fires locals, entre altres.

Al marge de l’àpat, la jornada ha inclòs un recorregut pel patrimoni cultural i arquitectònic de Juneda i un tast de vins de les Garrigues conduït per un sommelier

Comentaris