Juneda es bolca amb el “Mulla't per l’esclerosi múltiple”

Les piscines municipals de Juneda van viure aquest diumenge una jornada ben especial amb motiu de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

La jornada del Mulla't per l'esclerosi múltiple a Juneda
photo_camera La jornada del Mulla't per l'esclerosi múltiple a Juneda.

Les piscines municipals de Juneda van viure aquest diumenge una jornada ben especial amb motiu de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple.

Un any més, les piscines de Juneda es van adherir a aquesta campanya solidària, el gruix d’actes de la qual havia tingut lloc a gairebé tot Catalunya el passat dia 12 de juliol. A Juneda, però, aquest Mulla’t s’havia endarrerit fins aquest diumenge, 26 de juliol, concretament entre les 12.00 i les 20.00 hores

L’activitat va comptar amb l’organització de la Fundació Esclerosi Múltiple i en el transcurs de la jornada es van posar a la venda diferents objectes i es van celebrar diverses activitats per tal de recollir fons per aquesta campanya. 

La imatge de la campanya d’enguany estava dissenyada per la dibuixant Pilarín Bayés i també incloïa diferents personatges que es van poder veure en el material de marxandatge.

Comentaris