Els antics rentadors municipals van ser l’escenari de la vetllada que va combinar poesia i música

IMG_9561
photo_camera La Nit Poètica de Juneda va combinar poesia i música amb autors i artistes locals

El passat dimecres 22 els antics rentadors de Juneda van ser l’escenari de la Nit Poètica, cita que va servir per presentar les obres guanyadores del 19è Premi de Poesia Joan Duch i del 2n Premi Carles Hac Mor. Llorenç Romera va presentar el recull de poemes I l'ànima em penjava així, obra guanyadora del Joan Duch, mentre que Au ca, arruix! de Pere Perelló Nomdedéu va ser l’obra seleccionada pel Premi Carles Hac Mor.

L’espectacle Arruix, ànima-amor va ser el fil conductor de la vetllada en la qual els autors guanyadors van recitar alguns dels seus poemes, així com també d’altres autors catalans. Els poetes van estar acompanyats de la poetessa Meritxell Cucurella-Jorba i de la música de Meritxell Gené, Heura Gaya i Txabi Àbrego.

Les grades dels rentadors de Juneda es van omplir amb unes 250 persones que van aguantar la pluja inicial i que van poder gaudir de la poesia maridada amb una copa de cava servida per l’Associació Tastavins de Juneda. L’acte va estar organitzat per l’editorial Fonoll, la Comissió Joan Duch i l’Ajuntament de Juneda.

Comentaris