29.06.2022 |
Territoris.cat

Juneda encara la festa major amb el correfoc infantil i les havaneres

IMG_9317
Correfoc de la colla infantil dels Rojos de Junda
Juneda encara la festa major amb el correfoc infantil i les havaneres

Juneda ha celebrat aquest cap de setmana els preludis de la Festa Major que tindrà lloc del 24 al 27 d'agost. El concert del Garrigues Guitar Festival, el correfoc infantil i la cantada d'havaneres van ser els reclams de les nits a la fresca del municipi garriguenc.

El divendres 17 va tenir lloc a l'Església Parroquial el concert del jove duet madrileny format per la soprano Natalia Labourdette i el guitarrista Javier García Verdugo. El concert va estar emmarcat dins de la sisena edició del Garrigues Guitar Festival, que ha anat portant els sons de la guitarra clàssica per les diferents poblacions garriguenques durant l'estiu. El concert s'havia de celebrar al nou parc 1 d'octubre, però per motius meteorològics es va haver de traslladar a l'església.

El dissabte va ser el torn del correfoc de la colla infantil dels Rojos de Junda. La formació infantil va oferir un espectacle de foc per diversos carrers del nucli antic del poble a mode d'avançament del que la colla adulta té preparat per la Festa Major.IMG_9333

Un cop acabat el correfoc, la plaça dels Cantaires es va omplir de públic amb ganes d'escoltar la cantada d'havaneres que va oferir el grup Ultramar. Es va fer un repàs als grans clàssics del gènere i, a la mitja part, els assistents van poder gaudir del tradicional rom cremat.

Juneda encara la festa major amb el correfoc infantil i les havaneres
comentaris