Juneda estrena l'Esgarrifa't Night Festival, primera convocatòria de rock català a Ponent

L'organització de l'Esgarrifa’t Night Festival, preveu convocar més de 2.000 persones, amb Txarango com a cap de cartell.  

Foto Esgarrifa’t Juneda-2
photo_camera Organitzadors i artistes han explicat aquest migdia la línia que seguirà aquest nou festival.

Més de 2.000 persones estan convocades el proper dissabte 28 de juny a Juneda al primer Esgarrifa’t Night Festival, un festival que aprofita l'alta volada del rock català i que comptarà amb l'actuació de Txarango, Buhos i Germà Negre. Les tres formacions desplegaran el seu repertori al Parc de l’Alegria del municipi de les Garrigues en un projecte que neix amb el suport de la Diputació de Lleida i amb voluntat de tenir continuïtat per consolidar-se.

En aquest sentit s'ha pronunciat aquest migdia l'alcalde de Juneda i diputat Antoni Villas durant la roda de premsa de presentació del festival. " Des de la Diputació de Lleida es recolza de manera activa el rock català, un tipus de música que torna a desplegar-se i un clar exemple és la quantitat de seguidors que tenen aquests grups”, ha explicat. A l'acte també hi ha assistit Aibert Garriga, regidor de festes de l’ajuntament; Oriol Andreu, president de l’Associació Jovent Junedenc; Alguer Miquel i Sergi Carbonell, de Txarango, i Guillem Solé, integrant de Buhos.

Per la seva part, el vocalista de Txarango, l’indiscutible cap de cartell d’aquest primer any d’Esgarrifa’t Night Festival, s’ha mostrat content de “poder actuar en festivals com aquest que ajuden a descentralitzar els concerts, que sembla que sempre s’hagin de fer a les capitals”. De la mateixa manera, Miquel ha assegurat que “serà una nit que els junedencs no oblidaran”.

Les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament de Juneda, a la botiga Sony Gallery de Lleida i al lloc web www.subiros.net al preu de 12 euros anticipada. El preu a la taquilla serà de 15 euros.

A dia d’avui, ja s’han venut més d’un miler d’entrades i, segons els organitzadors, el Parc de l’Alegria de Juneda s’omplirà d’un gran ambient superant les dues mil persones. Està previst que els concerts comencin al voltant de les dotze de la nit.

Comentaris