Juneda lliura els premis del concurs “Recepta’m”, que posa fi al projecte Biblioteques amb DO

La Biblioteca Joan Duch de Juneda ha lliurat els premis corresponents al concurs 'Recepta’m', que s’ha celebrat durant tot el mes de febrer. Marc Mònico i Ramona Capell han estat els guanyadors.

j-2
photo_camera Entrega de premis del concurs 'Recepta'm' a la Biblioteca Joan Duch de Juneda.

La Biblioteca Joan Duch de Juneda ha lliurat els premis corresponents al concurs Recepta’m, que s’ha celebrat durant tot el mes de febrer. Marc Mònico i Ramona Capell han estat els guanyadors.

En aquest concurs, només calia explicar una recepta on un dels ingredients fos el vi. Per fer arribar les receptes als organitzadors, es podia escriure al Facebook de la Biblioteca o trucar a Ràdio Juneda. Els guanyadors del concurs han estat Marc Mònico Sabaté, amb una recepta de peres al vi, i Ramona Capell Palau, amb una recepta de conill amb ceba. Tots els participants tindran una visita gratuïta al Celler Tomàs Cusiné.

Aquest concurs, així com altres iniciatives, s’emmarquen dins el projecte “Biblioteques amb DO”. Es tracta d’un projecte promogut pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura que intenta apropar la literatura i el vi i en el qual hi participen 48 biblioteques de tot Catalunya. L’objectiu és dinamitzar les biblioteques amb activitats i propostes i donar resposta a les diferents necessitats de territoris, buscant reduir la distància entre els llibres i un bon vi.

Les activitats que s’han programat a la Biblioteca Joan Duch de Juneda, amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració del Celler Tomàs Cusiné (amb la participació d’altres entitats com Ràdio Juneda i l’Escola de Música de les Garrigues), són diverses. D’una banda, l’esmentat concurs Recepta’m, i de l’altra, un tast de vins del Celler Tomàs Cusiné i un maridagte musical amb l’Escola de Música de les Garrigues, que es va celebrar el 13 de febrer. També es va programar pel 25 de febrer una Hora del Conte especial que incloïa un berenar amb pa amb vi i sucre.

Comentaris