Juneda organitza un programa d’actes en motiu de la Diada de l’Onze de Setembre

Les celebracions tindran inici el dia 10 de setembre a les 7 de la tarda, amb un recorregut amb bicicleta pels carrers de la vila, amb sortida i arribada de la Plaça Catalunya.

programa dels actes de l'11setembre de 2015 a Juneda
photo_camera Programa dels actes de l'11setembre de 2015 a Juneda.

Les celebracions tindran inici el dia 10 de setembre a les 7 de la tarda, amb un recorregut amb bicicleta pels carrers de la vila, organitzat pel club ciclista colla la Pedalada de Juneda i l’Ajuntament de Juneda, amb sortida i arribada de la Plaça Catalunya. En acabar hi haurà inflables pels infants.

A les 9 del vespre, a la Plaça Catalunya, organitzat per l’Agrupació Sardanista de Juneda i l’Ajuntament de Juneda, hi haurà un sopar amb entrepans de pernil o formatge més beguda, al preu de 5 euros. A les 10 del vespre tindrà lloc una ballada de sardanes amb la cobla Vents de Riella d’Agramunt, també a la Plaça Catalunya. Durant la mitja part es farà la lectura del manifest de l’Onze de Setembre, l’ofrena floral al monument a la sardana i la cantada de l’himne nacional: Els Segadors.

El divendres dia 11 de setembre, a les 6 de la tarda, a la Pista del Parc Alegria, el Casal de la Gent Gran organitza com cada any un berenar, i a les 8 del vespre l’orquestra Chicago amenitzarà el Ball.

Comentaris