06.05.2021 |
Territoris.cat

Juneda posa en marxa la segona fase de les obres de la Residència Municipal

L’Ajuntament de Juneda ha posat en marxa la segona fase de les obres de millora de les instal·lacions de la Residència Municipal, un equipament que acaba de complir 25 anys.

residencia_Juneda_2
La 2a fase de les obres de la Residència Municipal de Juneda.
Juneda posa en marxa la segona fase de les obres de la Residència Municipal

L’Ajuntament de Juneda ha posat en marxa la segona fase de les obres de millora de les instal·lacions de la Residència Municipal, un equipament que acaba de complir 25 anys i que, amb aquestes reformes, reforçarà la seva tasca com a centre de dia.

El consistori junedenc s’havia plantejat inicialment la possibilitat de fer una residència nova, però era inviable econòmicament, per la qual cosa va optar per la reforma de les instal·lacions. Així, durant l’any 2014 es va dur a terme una primera fase d’obres que va suposar una inversió d’uns 150.000 euros, per ara emprendre una segona fase en la qual s’invertiran 90.000 euros més.

Aquestes successives millores i ampliacions suposaran que la Residència creixi en nombre de sales per a diferents usos i obeeixen en gran mesura a l’elevada demanda d’usuaris en el centre de dia, una vintena, que venen a sumar-se als quaranta usuaris permanents de la instal·lació.

Segons ha explicat l’alcalde de Juneda, Antoni Villas, el servei que dóna en l’actualitat la Residència és molt més de centre de dia, a més de residència, i per tant entenem que s’ha de donar un servei més propi d’un centre de dia, amb més espais per poder fer activitats, per poder descansar. És per aquest motiu que el que s’ha previst no és una ampliació, tot i que hi haurà noves habitacions i dependències, sinó que el que farem serà canviar habitacions i fer espais d’ús públic o d’ús comú per tot el que és la residència.

Juneda posa en marxa la segona fase de les obres de la Residència Municipal
comentaris