04.03.2021 |
Territoris.cat

Juneda presenta el seu projecte de Pis Social i l’ampliació de la Residència

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat aquesta tarda Juneda per conèixer la iniciativa de primera mà i celebrar també el 25è aniversari de la Residència Municipal, que ha iniciat la seva primera fase de remodelació.

Foto Juneda Resi-3
Foto Juneda Resi-3
Juneda presenta el seu projecte de Pis Social i l’ampliació de la Residència

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat aquesta tarda Juneda per conèixer la iniciativa del pis social de primera mà i celebrar també el 25è aniversari de la Residència Municipal, que ha iniciat la seva primera fase de remodelació.

L’alcalde de Juneda, Antoni Villas, assegura que normalment ens demanen atenció persones d’edat avançada que estan esperant plaça en alguna residència. El temps que els hi manca per entrar nosaltres l’intentem cobrir donant-li espai i atenció personalitzada en el nostre Pis Social.

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, ha visitat aquesta tarda la Residència Municipal de Juneda i el Pis Social que està tutelat per l’Ajuntament.

El Pis Social de Juneda és un projecte endegat pel consistori ara fa sis mesos que té com a tasca principal cobrir les necessitats principals de veïns amb algun tipus de carència física.

Es tracta d’un projecte pioner a Catalunya, per la qual cosa la consellera de Benestar Social i Família ha volgut conèixer el pis social de primera mà i conèixer el seu funcionament. Es tracta d’una molt bona iniciativa no tan sols per la gent gran, sinó per qualsevol veí que ho necessiti, ha afirmat Munté.

Juneda presenta el seu projecte de Pis Social i l’ampliació de la Residència
comentaris