27.06.2022 |

Juneda reunirà vint equips de futbol sala en una competició solidària

El torneig Futsal Pro, que tindrà lloc els propers 28, 29 i 30 de juny, donarà 1.500 euros de premi al primer classificat

L'acte ha comptat amb la presència de personalitats polítiques i els organitzadors
L'acte ha comptat amb la presència de personalitats polítiques i dels organitzadors
Juneda reunirà vint equips de futbol sala en una competició solidària

Juneda acollirà a finals de mes el torneig de futbol sala “Futsal Pro Solidari”, una cita esportiva organitzada pel CIS Àngel Olaran i IBIS Comunicació, que reunirà un màxim de vint equips de futbol sala. El torneig, s'ha presentat aquest matí a la Diputació de Lleida durant un acte on ha participat el diputat Antoni Villas i el president d’Iniciatives Solidàries, Àngel Pujol. Es tracta de la primera edició d’una competició solidària que es desenvoluparà durant tres dies a Juneda i que lliurarà tota la recaptació obtinguda, que es farà mitjançant una rifa solidària i el Xut solidari, al Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, que treballa al continent Africà ajudant les persones més necessitades en països com Tanzània, Somàlia i Etiòpia.

El diputat i alcalde de Juneda, Antoni Villas, ha indicat que en la situació econòmica en la que ens trobem els moviments solidaris adquireixen una importància més gran. Per la seva part el president d’Iniciatives Solidàries, Àngel Pujol, ha explicat que la part més positiva d’aquestes iniciatives és que els participants “es diverteixen practicant esport a la vegada que salven vides”. D'altra banda Íñigo Blanco, un dels membres de l’organització que ha estat present en la roda de premsa, ha explicat que el torneig es va crear amb l’objectiu de fer una activitat nova per unir els valors de l’esport i la solidaritat.

El Fusal Pro Solidari compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Juneda, entre d’altres. L’equip guanyador del torneig rebrà com a premi 1.500 euros.

Juneda reunirà vint equips de futbol sala en una competició solidària
comentaris