28.10.2021 |

Juneda tindrà en breu quatre semàfors a la N-240

Seran una solució provinsional mentre no es construeixin les rotondes, la primera de les quals es preveu que podria iniciar-se enguany

El polèmic punt de Margalef per al qual es demana solucions des de fa anys
El polèmic punt de Margalef per al qual es demana solucions des de fa anys.
Juneda tindrà en breu quatre semàfors a la N-240

El Ministeri de Foment està duent a terme proves en els quatre semàfors que preveu instal·lar en breu a dos dels encreuaments de l'N-240 a Juneda i que serviran com a solució provisional mentre l'Estat no tingui disponibilitat pressupostària per construir-hi les quatre rotondes previstes. Tot i això, durant aquest any podria començar la construcció de la primera de les rotondes, la de l'encreuament de Margalef, un cop Foment doni el vist-i-plau al projecte.

Així ho va afirmar ahir la subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, durant una visita al centre de conservació de carreteres de l'Estat de Torrefarrera. Segons Manso la construcció de la rotonda s'ha inclòs dins les actuacions d'urgència previstes per enguany i que compten amb un pressupost global d'uns 600 milions d'euros.

L'Estat ha desglossat el projecte inicial que preveia la construcció de quatre rotondes a l'N-240, entre Torregrossa i Juneda, en projectes independents per anar construint d'una en una en funció de la disponibilitat pressupostària les rotondes que reclamen les poblacions veïnes davant l'elevada sinistralitat de la carretera.

Juneda tindrà en breu quatre semàfors a la N-240
comentaris