7, 14 i 21 d'agost

Juneda tornarà a vibrar amb la segona edició del festival de música Els Rentadors

Comptarà amb les actuacions de Mazoni, Clara Peya i El Petit de Cal Eril
rentadors2
photo_camera Foto: Xavier Minguella

Juneda gaudirà enguany de la segona edició del festival de música Els Rentadors, que se celebrarà els dies 7, 14 i 21 d’agost.

El festival té com a objectiu donar rellevància i identitat pròpia a un espai del patrimoni històric de Juneda, els antics rentadors, amb una programació de concerts de qualitat i per a tots els públics. 

En aquesta edició, el festival estarà adaptat a les circumstàncies actuals, enmig de la crisi causada per la COVID-19. D’entrada, les actuacions tindran lloc a l’agost, enlloc del juliol; es faran 3 concerts, enlloc de 4; i es reduiran els aforaments per tal de garantir la distància entre el públic.

El preu de les entrades s'ha rebaixat a 5 euros per tal d’animar a tota la gent a apostar per la cultura

Els Rentadors arrencarà el 7 d’agost amb l’actuació de Mazoni, que presentarà el seu novè i últim disc, 'Desig Imbècil '(Bankrobber, 2019), un àlbum ple de cançons directes i sense filtres que són com cops de puny.

La següent cita serà el 14 d’agost amb el concert de la pianista i compositora Clara Peya que presentarà el seu últim disc, 'Estómac' (Satélite K, 2018), guardonat amb el premi a Millor disc de l’any per la crítica dels Premis Enderrock.

El divendres 21 d’agost, Els Rentadors arribaran a la seva fi amb El Petit de Cal Eril, que actualment viu un dels moments més intensos de la seva trajectòria. El música de Guissona presentarà el seu últim disc, 'Energia fosca' (Bankrobber, 2019), guanyador del premi Enderrock de la crítica a Millor disc de pop-rock.

Totes les actuacions començaran a les 22.00 hores, i s’obriran portes a les 21.00 hores

Cartell general xarxes rentadors

Comentaris