L’Agrupació de Comerciants de les Borges sorteja 3.000 euros en vals de compra durant el Nadal

Els representants de l'Agrupació de Comerciants de les Borges i el regidor de Promoció Econòmica presentant la campanya de Nadal 2017 portada
photo_camera Els representants de l'Agrupació de Comerciants de les Borges i el regidor de Promoció Econòmica, presentant la campanya de Nadal 2017

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques començarà aquest divendres 1 de desembre la campanya de Nadal amb sortejos diaris de vals de compra. La iniciativa, que s'allargarà fins al dia 5 de gener, repartirà un total de 3.000 euros en vals.

Segons ha informat la presidenta de l’entitat, Montse Pijuan, tots els dies laborables se sortejaran vals de 100 euros, tot i que també hi haurà tres dies especials: el 23 de desembre i el 30 de desembre, que se sortejaran vals de 200 euros, i el 5 de gener, dia en el qual es durà a terme un darrer sorteig d’un val de 300 euros.

L'agrupació comercial compta amb 37 establiments adherits, els quals repartiran butlletes entre els seus clients

Així, durant aquests dies de Nadal, els 37 establiments adherits a l’Agrupació, i on es poden comprar articles tèxtils, calçat, elements de la llar, joieria, ferreteria, sabateria, floristeria i jardineria, basar o material per a bany i construcció, entre molts altres, donaran butlletes als seus clients. Aquests, i un cop les hagin omplert amb les dades requerides, les hauran de dipositar a l’urna que hi haurà ubicada als baixos de l’Ajuntament de les Borges.

Cada dia hàbil, el jutge de pau, Joan Falcó, acompanyat de diversos membres de l’Agrupació, realitzaran un sorteig que es durà a terme a 3/4 de 2 del migdia on s’escollirà l’agraciat.

La campanya ha estat organitzada per l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

Comentaris