23.10.2021 |
Territoris.cat

L’Ajuntament de les Borges organitza el primer concurs fotogràfic ‘Bookface’

Exemple de bookface
Exemple de bookface
L’Ajuntament de les Borges organitza el primer concurs fotogràfic ‘Bookface’

En el marc de la tercera edició del festival Les Borges Negres, que tindrà lloc de l’11 al 17 de març a la Sala Maria Lois de la Biblioteca Marquès d'Olivart, l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Oficina Jove de les Garrigues han organitzat el primer concurs Bookface, dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys.

L’objecte del concurs es basa en la creació de fotografies a partir de l’encaix d’una part del cos (cara, mans, etc.) amb la imatge de la portada d’un llibre, tot jugant amb els colors, les proporcions i la llum 

De fet, Bookface és el nom que pren l’efecte d’encaixar la realitat amb el llibre i que s’ha convertit en tot un fenomen viral entre el públic juvenil.

Exemple de bookface 1Les bases del concurs estableixen dues categories: per a joves de 12 a 17 anys i per a joves de 18 a 30 anys. En ambdues franges d’edat el premi consistirà en una entrada doble a Port Aventura i un lot de llibres. A més a més, les bases marquen que les propostes no poden fer-se a partir de fotomuntatges ni edicions posteriors i totes les mostres han de ser originals, inèdites i no haver estat premiades en altres certàmens.

Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça de l’Oficina Jove, juntament amb un document de text que indiqui el nom de l’autor o autora, el telèfon de contacte, la data de naixement i una adreça.

El termini per presentar les fotografies acaba el dilluns 11 de març i els premis s’entregaran el dia 16 de març, a les 13.45 hores, durant la celebració del festival de novel·la negra. Així mateix, totes les propostes presentades s’exposaran a la Biblioteca Marquès d’Olivart durant la setmana anterior a l’entrega de premis.

L’Ajuntament de les Borges organitza el primer concurs fotogràfic ‘Bookface’
comentaris