16.09.2021 |

L’Ajuntament de les Borges renova la seva pàgina web i crea perfils oficials a les xarxes socials

L’Ajuntament de les Borges estrena nou portal web, amb un nou disseny i més recursos, amb l’objectiu de fer-lo més accessible a la ciutadania.

La nova web manté l'adreça www.lesborgesblanques.cat.
L’Ajuntament de les Borges renova la seva pàgina web i crea perfils oficials a les xarxes socials

La nova web, que manté la direcció www.lesborgesblanques.cat, es presenta en català i ha incorporat nous apartats d'interès, com ara l'Oficina Virtual, des d'on es poden realitzar tràmits online, i el correu d'atenció ciutadana. D'entre les noves funcionalitats destaca la integració al portal dels canals de difusió de l’Ajuntament a les xarxes socials, Twitter i Facebook, que si bé ja tenien perfils de diferents àrees municipals, encara faltava crear l’oficial del consistori. La regidoria de Comunicació ha mostrat la seva satisfacció “ja que en només una setmana en proves, les Borges Blanques ja ha aconseguit tenir més de 400 persones amb les que interactuar a la xarxa, per permetre i facilitar el contacte directe amb la ciutadania de les Borges i de la resta del món”.

Pel que fa a la nova pàgina web “té un disseny actualitzat molt més visual i interactiu”, afirma la regidora d’Educació, Joventut i Mitjans de Comunicació, Maria Fusté. “El web institucional és un espai d'informació i de referència per als ciutadans de les Borges, per la qual cosa és de vital importància haver donat aquest salt endavant pel que fa a millorar al portal i fer-lo més accessible, útil, clar i proper per als nostres usuaris” ha declarat.

Amb la nova pàgina s’ha reforçat la presència de les activitats municipals gràcies a la incorporació de l'agenda mensual i també s'hi han afegit enllaços dels principals equipaments i serveis de la ciutat, com La Borrassa, l'Oficina Jove, l'Espai Macià, Ràdio Borges, Borges TV i el CEI de les Borges, així com de la premsa local i comarcal. A més, la nova finestra virtual a l'Ajuntament de les Borges ha estructurat els continguts per regidories, de manera que és molt més senzill per a l'usuari accedir a la informació. El web també ha afegit nous serveis per millorar el contacte directe amb els ciutadans, com la bústia d'atenció ciutadana, una eina que permet comunicar qualsevol qüestió a l'equip de govern a través del correu [email protected].

D'altra banda el consistori ha decidit apostar per les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a tots els públics. Per aquest motiu s’han activat els perfils oficials de Facebook i Twitter de l’Ajuntament de les Borges Blanques:

http://www.facebook.com/AjuntamentBorgesBlanques i

https://twitter.com/AjBorgesBlanque, des d’on els seguidors podran conèixer tota l’actualitat del municipi. El portal també inclourà en breu un nou apartat, el cliCportal, una aplicació específica per a la creació de pàgines web on les entitats i associacions del municipi podran interactuar entre elles i donar a conèixer tot el que fan. Pel que fa als continguts existents, com les notícies, els telèfons d’interès, l'apartat del perfil del contractant i la informació turística i d'interès cultural, s'han actualitat.

L’Ajuntament de les Borges renova la seva pàgina web i crea perfils oficials a les xarxes socials
comentaris