23.05.2022 |
Territoris.cat

L’Ajuntament de la Granadella estableix ajuts per a nous autònoms

Aquest mes ha entrat en vigor el reglament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Granadella aprovat en el Ple municipal de finals de setembre, en el qual s’estableixen els ajuts pels nous emprenedors del municipi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Un emprenedor del Viver d’Empreses Garrigues Altes.
L’Ajuntament de la Granadella estableix ajuts per a nous autònoms

Aquest mes de novembre ha entrat en vigor el reglament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Granadella aprovat en el Ple municipal de finals de setembre, en el qual s’estableixen els ajuts pels nous emprenedors del municipi.

L’objecte de l’ajut és subvencionar les quotes satisfetes a la Seguretat Social en el règim especial de treballadors autònoms, incloent l’agrari per compte propi. La durada de l’ajut serà de 4 anys a comptar des de la data d’alta a la Seguretat Social, amb el següent escalat:
- El 1r any: ajut del 100% de la quota 
- El 2n any: ajut del 75% de la quota
- El 3r any: ajut del 50% de la quota
- El 4t any: ajut del 25% de la quota

Poden optar a l’ajut les persones físiques empadronades i residents al municipi de la Granadella. Durant tot el període subvencionat serà requisit necessari la residència efectiva al municipi.

Aquest ajut s’emmarca dins el Pla Viu i treballa a la Granadella. Té per finalitat la creació d’activitat econòmica i ocupació al municipi de la Granadella i la seva àrea geogràfica mitjançant el foment de l’emprenedoria, així com fixar la població al territori de la zona de les Garrigues Altes.

Aquesta mesura se suma a altres, amb la mateixa finalitat, impulsades pel mateix municipi com són: el Viver d’Empreses Garrigues Altes, una línia de microcrèdits per a emprenedors en conveni amb Microbank, una borsa de treball, el servei d’assessorament empresarial, un programa formatiu anual, una borsa d’habitatge, entre altres. Es pot consultar el reglament dels ajuts a l'adreça:
https://bop.diputaciolleida.cat/faces/consultaF/servlets/donarEdicte/?id=2015_213_9014

L’Ajuntament de la Granadella estableix ajuts per a nous autònoms
comentaris