19.01.2022 |

L'Albi enceta les festes de Sant Isidre a la comarca

Juncosa i Cervià ho celebren aquest dimecres, dia en què cau la festivitat

Les sardanes són un dels actes que aplega més públic
Les sardanes són un dels actes que aplega més públic.
L'Albi enceta les festes de Sant Isidre a la comarca

Des del passat divendres i fins ahir diumenge els veïns de l'Albi van celebrar la Festa Major en honor a Sant Isidre, tres dies atapeïts d'actes entre els què van destacar la tirada de bitlles, el concert de piano del Jordi Rius, les sardanes i l'exhibició a càrrec de l’escola de dansa de Solivella. Amb aquesta celebració el municipi va obrir els actes festius que tenen lloc a la comarca en el marc de la celebració de Sant Isidre, el proper dimecres dia 15 de maig.

Les poblacions que ho celebraran són Juncosa i Cervià. A la primera hi haurà la processó, l'ofrena floral i la Missa, amenitzada pel Petit Cor Cantator de Torrefarrera. En acabar l'ofici tindrà lloc la tradicional ballada de sardanes a la plaça i a la tarda, cucanyes i inflables per als més menuts. Tancarà la festa una sessió de ball amb el grup Banda Sonora. A Cervià el dia començarà amb l'esmorzar i el recorregut de caça i durant el matí hi haurà jocs infantils per a la canalla a la plaça, i després, missa de les 12.00 hores. A la tarda hi haurà una xocolatada organitzada per l'AMPA i la representació de l'Auca a càrrec dels alumnes de l'Escola municipal de teatre. A continuació tindrà lloc el lliurament de premis del concurs de redacció i dibuix del centenari de l'edifici de l'Ajuntament i per acabar, un espectacle de màgia a càrrec del Mag Selvin.

Més festes majors i aplecs

La festa però no s'acaba amb Sant Isidre. El divendres començarà tant la Festa MAjor de Bovera com la de l'Albagés i pel que fa a Cervià, celebrarà el proper dissabte el tradicional Aplec de les Besses, que arriba a la XLV edició. Per la seva part Juneda organitza aquest diumenge el 35è Concurs de Cassoles de tros.

L'Albi enceta les festes de Sant Isidre a la comarca
comentaris