L’Espai Macià inaugura l’exposició d’il•lustracions d’Albert Segarra, “Les Borges a cau d’orella”

L'il·lustrador Albert Segarra que aquest abril exposa a l'Espai Macià de les Borges Interior
photo_camera L'il·lustrador Albert Segarra que aquest abril exposa a l'Espai Macià de les Borges

La Sala Arts 25400, a la planta 0 de l’Espai Macià de les Borges Blanques, ha inaugurat aquest divendres, una exposició d’il·lustracions de l’artista Albert Segarra, que porta per títol Les Borges a cau d’orella. L’esdeveniment, que està organitzat per l’Ajuntament de la capital garriguenca, es podrà visitar fins el pròxim 29 d’abril.

En aquesta exposició els espectadors podran copsar com Segarra, després de visitar durant 40 anys les Borges, ha expressat el que li evoca el dia a dia de la gent d’aquesta ciutat, uns carrers polits i ordenats, persones obertes i treballadores que comparteixen vivències.

Els dibuixos mostren els carrers, les cases, torres, cabanes de volta, racons, parcs, festes i l’habitat en general dels borgencs i les borgenques

Diverses il·lustracions que es poden visitar a l'exposició d'Albert Segarra a l'Espai MaciàL’Albert Segarra, aparellador de formació, passa els estius a la capital garriguenca, d’on és la família de la seva dona, i ara exposa en les 25 il·lustracions d’aquesta mostra, tot el que li suggereix la manera de viure i de ser de la gent de les Borges, però vista en silenci i concentrat, explicat visualment a cau d’orella. 

Finalment, l’artista explica que pateix una malaltia que el fa estar en episodis actius i passius, i que és a través de la il·lustració com aconsegueix aprofitar la seva part creativa durant els moments d’aturada, alliberant el seu pensament i imaginació per preparar mentalment el que, una vegada tornat a activar, expressarà amb el seu punta fina negre.

comentaris