25.02.2021 |
Territoris.cat

L'humor de Toni Albà arriba al Vilosell

El diumenge 12 d'octubre protagonitzarà l'obra "Audiència i-real"

Toni Alba
Toni Albà, durant una de les seves actuacions.
L'humor de Toni Albà arriba al Vilosell

El proper diumenge 12 d'octubre serà un dia de festa grossa al Vilosell. El municipi ha organitzat una diada amb un fort component catalanista i que tindrà la representació teatral 'Audiència I-real', de l'actor Toni Albà, com a plat fort.

La jornada arrencarà a la una del migdia a la plaça de Sant Sebastià, on tindrà lloc el col·loqui a l’hora del vermut amb Toni Albà, actor i autor del llibre “Ser o no ser catalans, aquesta és la qüestió”; Txe Arana, actriu, presentadora, artista polifacètica i col·laboradora de l’ANC des dels inicis; Josep Mª Forné, director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família i ex-president d’Òmnium Ponent-Lleida, i Meritxell Serret, coordinadora tècnica de la Fundació del Món Rural i membre del Secretariat de la Regió 6 de l’ANC.

A la tarda, a les 18.00 hores, es podrà veure la funció "Audiència i-real" a la sala del municipi. Les entrades anticipades costen 12 euros, però el mateix dia es podran comprar a taquilla per 15 euros.En aquest espectacle Toni Albà paròdia el rei Joan Carles I d'Espanya, el qual s'ha d'enfronatr a un seguit de situacions còmiques que faran gaudir d'allò més el públic.

L'humor de Toni Albà arriba al Vilosell
comentaris