L'Olier dels Torms presenta la nova campanya al Restaurant Malena de Gimenells

La presentació de l’oli nou serà el dia 28 de
novembre a les 21:00h al restaurant Malena

L'Olier dels Torms presenta el seu oli nou aquest divendres, 28 de novembre, a les 21:00h al restaurant Malena de Gimenells, oferint una degustació a tots els assistents.

DSC_0055
photo_camera El cuiner Xixo Castaño del restaurant Malena en un acte de l'Olier dels Torms.


La Cooperativa del camp Els Torms presenta l’oli de la nova campanya aquest divendres, 28 de novembre, a les 21:00h al restaurant Malena de Gimenells, oferint una degustació a tots els assistents.

Els productors de l'Olier afirmen que han pensat en el Xixo Castaño i el restaurant Malena de Gimenells, perquè el reconegut culiner lleidatà ja fa anys que confia en el nostre oli i perquè la cuina del seu restaurant combina a la perfecció la tradició i la avantguarda en els seus plats. A més estan convençuts que l’Olier no pot faltar en el taller de cuina experimental de la vaqueria, un referent de les terres de Lleida i més aquest any que la seva feina ha estat reconeguda novament amb una estrella Michelin.

Per aquesta nova campanya, l’Olier es presentarà en envàs de 5l i 2l, i en botella de 750cc i 250cc, a més també tindrà una línia d’olives arbequines, en pots de 400grs i 900grs.

L'anunci de la presentació ha servit per donar a conèixer que el proper 7 de desembre, els Torms acollirà la seva VI Festa de l’oli nou per tots els clients i amics, on oferiran un esmorzar popular i es muntarà com altres anys un petit mercat de productes locals i de la zona, a la que hi ha confirmada l’assistència del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma Pelegrí.

La Cooperativa del camp Els Torms va ser fundada el 1951, gràcies a les inquietuds d’una sèrie de pagesos del poble, que veient com no treien profit de les seves collites, van decidir comprar un molí d’oli que hi havia al poble, i gestionar-se la producció ells mateixos.

Comentaris