Castelldans acollirà la Garrigues Bike i la Trail Garrigues

Els ciclistes podran gaudir de desafiants recorreguts de fins a 80 kilòmetres i una competència d'elit
Presentació de la Garrigues Bike. Foto: Diputació de Lleida
photo_camera Presentació de la Garrigues Bike. Foto: Diputació de Lleida
Aquest dijous s'ha presentat a Castelldans la Garrigues Bike, Campionat de Catalunya Ultramarató BTT, i la Trail Garrigues, que tindran lloc el proper 8 de juny. L'acte ha comptat amb la presència del diputat Fermí Masot, el president del Club Esportiu Castelldans, Miguel Gómez, i el director de la cursa, Eduard Abella.

La Garrigues Bike, que es consolida com a Campionat de Catalunya Ultramarató BTT per tercer any consecutiu, oferirà dos recorreguts exigents: un de 130 km amb 2.900 metres de desnivell positiu, i un de 80 km amb 1.400 metres de desnivell positiu. Es preveu la participació de 250 ciclistes, entre ells figures destacades com Llibert Mill, Ramona Gabriel i Albert Masana, així com els actuals campions, Sergio Gutiérrez i Marta Torà.

El traçat de la cursa travessa més de deu pobles de la comarca de les Garrigues, oferint una combinació de camins històrics i corriols tècnics, incloent-hi la recuperació del corriol de les Crestes de la Lleona.

Paral·lelament, la Trail Garrigues es presenta com una cursa i caminada popular amb dos recorreguts: 'Lo Timorell', de 7,5 km, i 'Llengua de serp', de 14 km. Aquesta prova recupera l'esperit de la cursa del Gaig Blau, suspesa durant la pandèmia, i espera atraure uns 150 atletes.

Per completar la jornada, les piscines de Castelldans romandran obertes amb accés gratuït, acompanyades de música en viu per ambientar l'esdeveniment.

Comentaris