L'Ajuntament de les Borges Blanques convoca la primera Trobada d'Autocaravanes

Les autocaravanes estacionades al seu nou aparcament de les Borges Blanques al febrer.
photo_camera Autocaravanes estacionades en l'aparcament de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat la primera Trobada d'Autocaravanes, un certamen que se celebrarà els dies 15 i 16 de setembre en el nou espai que el consistori ha habilitat per aquests vehicles.

En la convocatòria s'hi han inscrit una quarantena de vehicles que pertanyen a la Unió Caravanista de Catalunya, que participaran en l'acte inaugural del nou equipament de la capital de les Garrigues, en el que hi participarà l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i el president de la Unió Caravanista, Xavier Agustí.

Una vuitantena de persones, es desplaçaran amb els seus vehicles, i participaran en diferents activitats organitzades durant el cap de setmana, un tast d'olis i maridatge amb productes locals a càrrec del professor de l'Institut Josep Vallverdú, Josep Maria Audí, al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges, una degustació de tros de les Garrigues a la sala Grums. El dissabte a la tarda estarà dedicada a la cultura garriguenca amb les visites al Molí de Cal Gineret, l'Espai Macià i el Centre Històric del municipi.

Diumenge les activitats continuaran amb una excursió a la fortalesa dels Vilars d'Arbeca i finalitzaran a les 12 hores amb un tast de vins i una visita guiada al celler Vinya Els Vilars d'Arbeca.

El regidor de Promoció Econòmica de les Borges, Jordi Ribalta, ha explicat que l'acció s'emmarca dins de les iniciatives de promoció del turisme del municipi en què destaquen la creació de visites guiades, amb la incorporació de tres guies turístiques, a més a més de la creació d'una web encarada al foment del turisme i a la promoció i consum dels productes locals,

Cal recordar que, al febrer, les Borges ja va rebre la visita d'una quarantena d'integrants de l'Associació Catalana d'Autocaravanistes que van aprofitar el seu temps de lleure per ampliar experiències, compartir coneixement i gaudir de la natura a les Garrigues, tot reivindicant l'ús de les autocaravanes com a mitjà de transport.

Comentaris