Les Borges Blanques desplega la trecera edició de 'Lo Festivalet', contra la COVID-19

Lo Festivalet, enguany com a mostra que la lluita contra La COVID-19 encara continua, les aportacions voluntàries del públic es destinaran a aquesta finalitat

Lo Festivalet de les Borges Blanques 2020 diumenge
photo_camera Lo Festivalet de les Borges Blanques 2020 diumenge

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha fet novament un esforç ingent per poder desplegar la tercera edició de Lo Festivalet, enguany com a mostra que la lluita contra La COVID-19 encara continua, per aquest motiu les aportacions voluntàries del públic es destinaran a aquesta finalitat. Una convocatòria solidària i de lleure que s'ha celebrat el 3 i 4 d'octubre, en el Pavelló de l'Oli, i al pati de l'INS Josep Vallverdú programant quatre activitats gratuïtes.

Com ja és prescriptiu en totes les convocatòries populars, els borgencs i borgenques han hagut de fer les reserves en el web municipal, i els aforaments han sigut limitats.

Lo Festivalet de les Borges Blanques 2020 en el Pavelló de l'OliEl cartell l'obria, dissabte el projecte Versions per a Xics, un espectacle amb el qual es fa un repàs de les principals cançons que escolten actualment els nens i nenes i el públic familiar. Va continuar el programa el diumenge amb dos concerts del grup El Pot Petit, una formació de vuit músics baix, bateria, guitarra, piano/violí, trompeta, trombó, titellaire i veus, que proposen escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus quatre discos amb temes propis.

Lo Festivalet de les Borges Blanques 2020 diumenge 1l programa de Lo Festivalet 2020 de les Borges Blanques finalitzava el diumenge amb l'espectacle VIBRA, una coproducció de Brincaderia i Brodas Bros que combina l'espectacle de hip hop, dansa i cultura urbana, amb la percussió Brincadeira. El resultat és un espectacle molt poètic, i enèrgic a la vegada, que parla sobre les connexions.

Comentaris