Les Borges Negres

Xerrada de Pep Molist les Borges Negres
photo_camera La xerrada de l'escriptor Pep Molist en el marc de les Borges Negres.

L'opera i la novel·la negra protagonitzen la setmana cultural de les Borges Blanques.

Per una banda, en el marc del programa LiceuBib, el projecte que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques, la biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques va organitzar la tarda del dimarts 12 de març una xerrada al voltant de l’òpera La Gioconda de Ponchielli. La conferència va tenir lloc a les 19 hores i va ser impatida per l’historiador i divulgador musical Pol Avinyó, amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu.

En col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges, el pròxim 13 d'abril la biblioteca Marquès d'Olivart ofereix a tots els amants de l'òpera una sortida cultural al Gran Teatre del Liceu de Barcelona per veure i escoltar l’òpera La Gioconda. Tots els interessats en la sortida tenen temps fins aquest divendres 15 de març per realitzar la inscripció. 

Les Borges Negres

En paral·lel, aquests dies s'està celebrant la tercera edició del Festival Les Borges Negres, de novel·la negra. Així aquest dijous, la sala Maria Lois, ha sigut escenari de les trobades dels clubs de lectura de la biblioteca amb l'escriptor lleidatà Emili Bayo, que ha parlat de dos dels seus títols Més que ràbia, centrat en una trama criminal a Lleida, i Tan tuyo como tu muerte, que tracta sobre les investigacions policíaques del sergent Abel Claramunt i la seva ajudant.

El dissabte, passaran per la biblioteca municipal una trentena d’escriptors que versaran sobre el gènere literari amb diverses presentacions i debats

Aquest divendres a les 19 hores, els autors convidats seran David Marín i Pau Juvillà, que presentaran la seva novel·la a quatre mans Primàries de sang, editada per Pagès Editors.

Comentaris