L'Espai Macià maridarà productes locals i vins del celler Matallonga amb la cultura local

Jornada de Maridatges Culturals a l'Espai Macià de les Borges Blanques interiorL’Espai Macià de les Borges Blanques acull aquest dissabte dia 5 d’agost una jornada de Maridatges Culturals. El tret de sortida serà a les 11.30 hores amb una degustació de productes locals i, seguidament, es durà a terme una visita guiada al centre d’interpretació de la figura del president Macià i un tast de vins del celler Matallonga, ubicat a Fulleda on conserven vinyes de més de 60 anys que donen un caràcter propi als seus vins formant part de la Denominació d’origen Costers del Segre, subzona les Garrigues.

La jornada ofereix tres possibilitats diferents als assistents, per una banda aquells que ho desitgin poden fer el tast de vins per un preu de 5 euros; els que desitgin visitar l’Espai Macià i realitzar el tast de vins ho podran fer per un preu de 8 euros i, finalment, pels que desitgin fer el tast, la visita i una degustació de productes locals el preu serà d’11 euros.

D’altra banda, hi ha una opció més completa on s’inclou una visita guiada a les Borges Blanques, un dinar a l’Hostal Benet i una visita guiada al celler Matallonga per un preu de 60 euros.

Per tots aquells que estiguin interessats la inscripció es pot dur a terme al mateix Espai Macià, ubicat a la plaça Ramon Arqués número 5 de les Borges o bé mitjançant el formulari d’inscripció disponible a la pàgina de Facebook del museu. També es pot realitzar escanejant el codi QR que apareix als cartells informatius.

comentaris