Lexu's omplirà de so i ambient els jardins del Parc del Terrall de Les Borges Blanques

El grup targarí oferirà avui dissabte a partir de 2/4 d'11 de la nit, un concert a l'aire lliure, gratuït i organitzat per la regidoria de Cultura.

Lexu's en concert
photo_camera Lexu's oferirà un concert avui als jardins del Parc del Terralll

El grup targarí Lexu’s omplirà aquest dissabte, a partir de 2/4 d’11 de la nit, de so i ambient els Jardins del Parc del Terrall de les Borges Blanques, amb un concert acústic a l’aire lliure, gratuït i organitzat per la regidoria de Cultura. Lexu’s celebra els seus 10 anys de vida amb una gira acústica que l’ha fet recalar a la capital de les Garrigues, aprofitant el cicle d’activitats d’estiu que s’hi celebra, on oferirà un concert de petit format acústic, amb veus, piano i guitarra acústica, apte per a totes les edats i que serà retransmès en directe per internet, gràcies a LesBorgesTV.

Segons ha declarat el regidor de Cultura, Francesc Macià, “estem molt satisfets de poder oferir un concert com aquest del grup Lexu’s, autors de cançons com ‘Abraça’m’ o ‘No puc oblidar’, que composen la banda sonora de la sèrie Polseres Vermelles, i de fer-ho en un entorn tant bonic com els Jardins del Terrall a l’estiu. Esperem que tots els borgencs i els amics que ens hi vulguin acompanyar, gaudim d’una vetllada esplèndida”, ha afegit el primer tinent alcalde de les Borges.

A més, aquesta és la penúltima activitat del cicle d’estiu de l’Ajuntament de les Borges, que clourà el proper dissabte dia 30, amb la 3a ballada de sardanes a la fresca, organitzada per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb sorteigs i altres sorpreses per a tots els assistents.

Comentaris