28.02.2020 |
Territoris.cat

La Llar d'Infants de les Borges compta amb un 80% de places ocupades

Quan tan sols falta una setmana per a què arrenqui el curs escolar 2013-2014 –el proper 12 de setembre- la Llar d’Infants municipal Joan XXIII de les Borges Blanques ja compta gairebé amb totes les places plenes, ja que de les 74 places de capacitat, aquesta setmana en queden només 15 de lliures.

La Llar d'Infants municipal estrenarà nou pati aquest curs
La Llar d'Infants municipal estrenarà nou pati aquest curs
La Llar d'Infants de les Borges compta amb un 80% de places ocupades

El centre a més, manté exactament el preu de l’any passat, 98 euros mensuals. Segons fonts del centre educatiu, el 95% dels inscrits són del mateix municipi, mentre que la resta d’infants són de poblacions veïnes com Juneda, l’Espluga Calba, Mollerussa, el Palau d’Anglesola i Sidamon. Tots ells podran gaudir aquest curs de les noves instal·lacions del pati, ja que s’hi incorporaran diferents elements lúdics que incitin als jocs i es crearà una zona enjardinada on s’hi plantaran diferents arbres i plantes. 

Les classes on hi ha més places disponibles són les dues que acolliran els infants d’entre 2 i 3 anys. Cada aula té capacitat per a 20 alumnes, el que fa un total de 40 nens i nenes, i de moment resten 7 places per omplir. Pel que fa a les inscripcions dels infants d’1 a 2 anys, ja hi ha 24 sol·licituds, però encara queden dos llocs per assolir el límit de places disponibles, unes 26. Per últim la classe de nadons és la que té més marge pel que fa a les inscripcions, ja que de les 8 places ofertes de moment només se n’han cobert dues.

La regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté, valora molt positivament el ritme de les inscripcions ja que “són la prova que la Llar d’Infants municipal ofereix un servei de qualitat que s’adapta a les necessitats de les famílies de les Borges. El moments de crisi a més, hem aconseguit mantenir el mateix preu que l’any anterior tot i haver incrementat els serveis” afirma. Fusté també incideix en què aquest curs els alumnes comptaran amb l’afegit que podran estrenar el nou pati, “un lloc on podran jugar i aprendre sempre sota la supervisió de l’equip d’educadores del centre”. La remodelació de les instal·lacions també inclourà el repintat de les parets del pati i la creació d’un circuit viari marcat al terra per on els més petits podran circular lliurament. Pel que fa a l’interior de la Llar d’Infants, es renovaran els terres de seguretat de cautxú que es troba a les zones de jocs de cada classe.

L’horari de la Llar d’Infants municipal Joan XXIII és de 09.00 hores fins a les 13.00 i de 15.00 hores a 18.00 i ofereix la possibilitat d’utilitzar el servei d’acollida, a partir de les 08.00 hores, i el de menjador.

Comentarios