La Setmana Cultural de la Llar d’Infants de les Borges Blanques s’inspira en la fantasia i la màgia

Cloenda de la 14a Setmana Cultural de la Llar d'Infants de les Borges amb la representació de la llegenda de Sant Jordi - 2
photo_camera Representació de la llegenda de Sant Jordi de la cia. Xip-Xap a la Setmana Cultural de la Llar d'Infants de les Borges

La Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques ha finalitzat avui la 14a Setmana Cultural que enguany ha estat inspirada en experiències màgiques del món de la fantasia. Amb l’objectiu de proporcionar als infants els elements necessaris per desenvolupar les seves capacitats dins d’una escola activa i experimental, s’ha dut a terme un seguit d’activitats culturals al llarg de tota la setmana.

El dilluns els alumnes de 2 i 3 anys van visitar les parades i els comerços de Sant Jordi de la capital garriguenca, mentre que els petits van realitzar un taller sobre perruqueria. Dimarts, dimecres i dijous han realitzat tots plegats de diverses activitats com tallers o conta-contes per descobrir el món de la fantasia.

Els actes d’aquesta Setmana Cultural han finalitzat aquest divendres amb la representació teatral de La llegenda de Sant Jordi a càrrec del grup d’animació Xip-Xap.

Comentaris