Llum verda per construir la cuina en l'escola Manuel Ortiz de Juneda

El projecte ha sigut possible gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i el departament d'Ensenyament

Visita de l'alcalde Antoni Villas i el director Miquel A. Cullrés al centre
photo_camera Visita de l'alcalde Antoni Villas i el director Miquel A. Cullrés al centre

El pròxim curs 2017-2018 l'escola Manuel Ortiz de Juneda disposarà de cuina pròpia gràcies a un acord entre l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament. Així ho han confirmat l'alcalde, Antoni Villas, i el director dels Serveis Territorials, Miquel Àngel Cullerés, en el decurs de la visita que van dur a terme aquest dimecres al centre educatiu.

Per dur a terme les obres d'aquest nou equipament, l'AMPA del centre ha hagut d'adquirir el compromís de fer viable el servei amb un mínim de 55 alumnes inscrits en aquest.

El projecte podria suposar una inversió entre els 6.000 i 8.000 euros que anirien a càrrec del consistori i Ensenyament aportaria el material i l'equipament.

L'escola compta actualment amb 340 alumnes, 40 dels quals fan ús del servei de menjador escolar. Aquesta xifra s'ha duplicat en el darrer any i es preveu que augmenti amb la nova cuina que permetrà passar de l'actual línia freda (menús transportats i escalfats) a menjars elaborats a la mateixa escola, garantint al màxim proximitat i immediatesa.

comentaris