Marc Duran, classificat per al quadre final del Mundial de París

Després de vèncer el danès el danès Morten Rasmussen per 4-3

Després de vèncer el siri Rohan Siresena en la fase de grups (4-0), el palista del DKV Borges Vall va accedir aquest dimarts directament a la segona ronda del quadre preliminar, on va enfrontar-se el danès Morten Rasmussen. Tot i patir, el palista català va acabar imposant-se per 4-3. Una victòria que li permetrà accedir al quadre final del campionat, on també hi seran les catalanes Gàlia Dvorak i Sara Ramírez.

A més, Sara Ramírez ha aconseguit aquets dimarts passar ronda en la prova de dobles mixtos, on fa parella amb He Zhi Wen, més conegut com a ‘Juanito’. Els dos palistes han superat els veneçolans Carmen Rivas i Jonathan Pi (4-0).  Gàlia Dvorak i Marc Duran també han fet els deures i han passat ronda després de guanyar Noor Azizah Agustin i Yon Mardiyono d’Indonèsia.

Cal recordar que aquest dimecres, a banda de continuar amb la competició de dobles mixtos,  els nostres palistes debutaran en la prova de dobles. Ramírez i Dvorak  s’enfrontaran ​​a les  franceses Emmanuelle Lennon i Marie Migot (20:15h), mentre que Duran, que fa parella amb l’espanyol Jesús Cantero, tindrà com a rival als suecs Kristian i Mattias Karlsson (19:30h).

comentaris