Mariona Bordell guanya el concurs de cartells de Festa Major de les Borges

La capital garriguenca va celebrar aquest cap de setmana el 29è Aplec de la Sardana als Jardins del Terrall

La guanyadora del cartell de Festa Major de Borges, amb l'obra guardonada - Ajuntament de les Borges Blanques
photo_camera La guanyadora del cartell de Festa Major de Borges, amb l'obra guardonada - Ajuntament de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges Blanques, a través de la Comissió de Festes, ha donat a conèixer l’obra guanyadora del concurs de cartells per anunciar la Festa Major de la capital garriguenca d’aquest any, que està prevista per principis de setembre. La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat Mariona Bordell, una jove de les Borges que rebrà un guardó de 200 euros per part del consistori, i que veurà la seva obra representada en cartells, mitjans i xarxes.

La capital de les Garrigues va preparar aquest cap de setmana la 29a edició de l’Aplec de la Sardana, que es va celebrar dissabte, 30 de juliol als Jardins del Terrall i que va comptar amb la participació de la Jovenívola d'Agramunt i la Cobla Contemporània.

La trobada d’enguany va tornar al format tradicional, amb la recuperació de la plena normalitat, i va comptar amb dues cobles, una ballada de sardanes de tarda i una de nit, colles improvisades i el tradicional sopar de germanor.

Durant la jornada sardanista, que es va desenvolupar de 19.30 hores a les 22.30 hores, es va dur a terme un sorteig de diferents lots de productes entre totes les persones participants. A les 21.30 hores es va fer el Sopar de l’Aplec per a totes les persones que es vam sumar a aquesta jornada cultural. El sopar, que tenia un preu d’11 euros, estava format per una safata de pa de pagès de pernil i formatge, patates, olives, aigua, vi i postres. La jornada va anar a càrrec de l’Associació Sardanista de les Borges, amb la col·laboració del consistori de la capital garriguenc ai de diverses institucions i associacions.

Darrers preparatius per la Festa de Sant Salvador

El consistori de la capital garriguenca ultima ara els detalls per celebrar, el pròxim dissabte, 6 d’agost, la Festa de Sant Salvador. En aquesta edició, comptarà amb la celebració de l’eucaristia davant de l’Ermita de Sant Salvador, prevista a les 19 hores, i a les 19.30 hores, hi haurà una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega. En acabar, al voltant de les 21.30 hores, hi haurà un sopar sota els pins i, en acabar, un xou musical a càrrec del Grup 43. El preu del sopar és de 13 euros per persona, i cal apuntar-se, fins el dia 3 d’agost, a la Botiga Riu Domènech.

Comentaris