L'oli Les Cabanes se situa entre els millors del món segons l’EVOO World Ranking

Aquest rànquing premia els olis d’oliva verge extra que han participat en algun dels 31 concursos realitzats durant l'any 2020 i no inclou a la llista les classificacions de llibres o revistes que no siguin competicions internacionals
Les Cabanes-Cooperativa Juncosa  @CCSantIsidre
photo_camera Les Cabanes-Cooperativa Juncosa @CCSantIsidre

 L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes, marca que produeix la Cooperativa agrícola Sant Isidre de Juncosa, ha estat reconegut mundialment com un dels més premiats del món. Concretament, aquest oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues ocupa la setena posició en la varietat arbequina a l’EVOO World Ranking. 

L’OOVE Rànquing Mundial (EVOO World Ranking) és una associació que va ser creada per promocionar mundialment els OOVE més premiats del món, de cara als consumidors. Aquest rànquing premia els olis d’oliva verge extra que han participat en algun dels 31 concursos realitzats durant l'any 2020 i no inclou a la llista les classificacions de llibres o revistes que no siguin competicions internacionals. Les Cabanes  ha aconseguit un total de 328 punts al rànquing, cosa que li ha permès obtenir el diploma EVOO of the Year 2020.  

EVOO OF THE YEARCal destacar que l’oli d'oliva verge extra Les Cabanes ha estat premiat internacionalment amb diferents medalles al llarg d’aquest any passat als concursos Athena IOOC 2020, London IOOC 2020, Japan Olive Oil Prize 2020, TERRAOLIVO 2020, New York Olive Oil 2020 i Los Angeles International EVOOC 2020

Reconeixements com aquests avalen el treball i l’esforç de la Cooperativa agrícola de Sant Isidre de Juncosa, que aposta clarament per la qualitat en l’elaboració dels seus productes i la innovació en els procediments d’obtenció. 

Comentaris