Més de 30 activitats a les Borges Blanques per recolzar la Marató de TV3

Les Borges Blanques ha programat més de 30 activitats per recolzar la Marató de TV3, que aquest any anirà destinada a combatre la diabetis i l’obesitat.

Presentació activitats Marató 2015 a les Borges
photo_camera L'alcalde Enric Mir i els regidors de Benestar Social i Esports presentant activitats de la Marató de TV3 2015 a les Borges Blanques.

Les Borges Blanques ha programat més de 30 activitats per recolzar la Marató de TV3, que aquest any anirà destinada a combatre la diabetis i l’obesitat. El plat fort arribarà aquest diumenge, 13 de desembre, amb el Festival d’Entitats a partir de les 16.30 hores, al Pavelló de l’Oli.

Les activitats les duran a terme una trentena d’entitats de la capital de les Garrigues, amb el suport de l’Ajuntament de les Borges i de nombrosos voluntaris, que ja han iniciat la recaptació de fons, en totes les accions organitzades per la Biblioteca Marquès d’Olivart durant el mes de novembre, en les que s’ha demanat un euro a cada assistent; així com en les activitats del 4 de desembre del Centre d’Atenció Primària, el partit del Club Tennis Taula Borges, i la xerrada sobre Diabetis i Obesitat organitzada pel Centre Vicus i el Centre Farré-Labranya, en les que hi havia instal·lada una bústia pro Marató per fer donatius. 

Aquesta setmana es continuaran recaptant donatius a través de la jornada de portes obertes al campanar del dimarts, entre les 16 i les 18 hores; la xerrada al Casal de la Gent Gran del dimecres a les 16.30 hores; el berenar Pro Marató a 1 euro a la Llar d’Infants Municipal, el divendres a les 16.30 hores; la representació de l’obra Somni de Nadal, dels alumnes de l’Escola Joan XXIII, el mateix divendres a les 20 hores, al Pavelló de l’Oli; i en els concerts del Cor Euridice a la sala d’actes de la Cooperativa de Sant Isidre, a partir de les 20 hores del dissabte. A més a més, l’Escola de Futbol Les Garrigues i el Club Bàsquet Borges-Garrigues recolliran donatius en tots els partits que juguin a casa el cap de setmana.

Tot i que les accions que s’allargaran durant tot el mes de desembre, i fins el 3 de gener, el plat fort arribarà aquest diumenge, 13 de desembre amb el III Cross de les Borges Blanques on també es recaptaran fons i, sobretot, amb el Festival d’Entitats que entre les 16.30 i les 18.30 hores, amb una entrada de 3 euros al Pavelló de l’Oli on, a més de venda de manualitats i productes artesans i un berenar a 1 euro per aconseguir donatius, hi ha previstes 9 actuacions, amb Aerobic Dance, Associació Grums, Associació de Veïns Grup Borges “Barris Show”, Colla Sardanista Brut Natura, Coral del Casal, Carme Griñó, Escala en Hi-Fi del Casal de la Gent Gran, Escola de Dansa Estil, Grup Country “Sempre a punt”. A partir de les 19 hores també hi haurà un ball amb el grup Glacé, amb entrada gratuïta i on hi haurà ubicada una bústia pro Marató.

Igualment, el ball municipal dels diumenges i l’INS Josep Vallverdú també recolliran donatius durant tot el mes, i el Col·legi Mare de Déu de Montserrat també ho farà en el Concert de Nadal que durà a terme el divendres, 18 de desembre a les 20.30 hores al Pavelló de l’Oli, a més de recollir-ne el diumenge, 20 de desembre al Pessebre Vivent que faran a les 18 hores als patis del centre. Finalment, també es recaptaran fons al Concert de Nadal a càrrec de l’Orfeó Terrall, el diumenge 3 de gener, a les 19 hores a l’Església del Col·legi Montserrat.
 

Comentaris