Més de 30 infants a l'esplai de Setmana Santa de les Borges

Impulsat pel grup local Apassomi, té com a centre d'interès el món de la cuina

Esplai setmana Santa a les Borges
photo_camera L'esplai compta amb quatre monitors que diàriament atenen els nens i nenes.

Una trentena d’infants participen durant aquests dies en l’esplai de Setmana Santa de les Borges, una iniciativa que des de fa anys duu a terme el grup d’esplai local Apassomi en col·laboració amb l’Ajuntament de la població. L’edició actual, que compta amb nens i nenes de P3 fins a sisè, està centrada en la cuina, un tema a través del qual s’organitzen activitats, tallers, manualitats i jocs amb l’objectiu que els més petits descobreixin i coneguin coses noves sobre els aliments. Aquest any l’esplai compta amb novetats i millores, com les ofertes d’inscripció per als infants que només puguin assistir-hi dos dies enlloc dels quatre programats.

La regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté, ha visitat aquest matí les instal·lacions de l’edifici annex a l’escola Joan XXIII, on té lloc l’esplai. Fusté ha agraït la tasca desinteressada del grup de joves monitors que “cada any per aquestes dates inverteix temps i esforç en proporcionar una estona de lleure als més petits de la població”. La regidora també ha valorat el que significa aquest esplai de Setmana Santa pels veïns de les Borges, “una iniciativa amb la qual pretenem donar més facilitats a les famílies per tal que puguin conciliar la vida laboral i familiar durant aquests dies en què s’atura el curs escolar”. Durant la visita de la regidora els infants han dut a terme una divertida activitat consistent en fer sal de colors, “tot un clàssic que mai passa de moda”, han explicat els monitors.

L’esplai va arrencar dilluns i estarà disponible fins dijous en horari de 08.30 hores fins a les 13.30 hores. L’últim dia, i després d’haver fet un mosaic amb aliments i de treballar diferents aspectes relacionats amb la cuina al llarg de la setmana, els infants podran elaborar canapès.

comentaris