Més de 300 persones omplen l’església de les Borges en el concert de l’Orquestra Julià Carbonell

Més de 300 persones han assistit al concert “Menú degustació amb la Julià Carbonell”, que s’ha celebrat a l'església de la Parròquia de l'Assumpció de Maria de les Borges Blanques, aquest diumenge, 18 d’octubre.

Concert Julià Carbonell del 18-10-2015 a a les Borges4
photo_camera El concert de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell a l'església de les Borges.

Més de 300 persones han assistit al concert Menú degustació amb la Julià Carbonell, que s’ha celebrat a l'església de la Parròquia de l'Assumpció de Maria de les Borges Blanques, aquest diumenge, 18 d’octubre, a les 6 de la tarda.

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida ha dut a terme la seva actuació amb un repertori d’obres de Mozart, Bach i Schubert, i el concert, organitzat per l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges Blanques, s’emmarca dins la gira que l’orquestra està fent a Torres de Segre, Lleida, Almacelles i el Vendrell. 

L'actuació, amb els violinistes Joan Sancho i Joan Marsol com a solistes, ha comptat amb Divertimento KV 136 de Wolfang Amadeus Mozart, Concert per a dos violins i cordes en re menor BWV 1043 de Johann Sebastian Bach i la Simfonia núm. 8 en si menor -coneguda com la Simfonia Inacabada- de Franz Schubert. Per finalitzar el seu Menú degustació, l’orquestra va interpretar dues peces com a postres sorpresa per a un àpat... inacabat.
 

comentaris