Més de 7.000 litres venuts a la Festa de l'oli de l'Albi

La Cooperativa manté el ritme de vendes de l'any anterior, però els clients no compren tant a l'engròs
Festa de l'oli Albi
photo_camera L'esmorzar a la brasa va tenir lloc davant de la Cooperativa.

Unes 1.500 persones van omplir el passat diumenge els carrers de l'Albi en la dinovena edició de la Festa de l'Oli, que va tenir lloc al llarg del matí. Veïns i visitants van poder gaudir d'un temps assolellat que convidava a participar en l'acte més esperat de la jornada, l'esmorzar popular. Com és habitual la cooperativa va organitzar l'àpat a base de torrades amb botifarra i llonganissa, arengades i cansalada virada. Tot cuit a la brasa i regat amb un bon raig d’oli d’oliva de la cooperativa, del quan se'n van arribar a vendre fins a 7.000 litres.

El president de la Cooperativa, Josep Cunillera, va fer una valoració molt positiva de la jornada. "Tot i la crisi econòmica hem aconseguit vendre una molt bona quantitat d'oli", va afirmar. Cunillera també va apuntar que la campanya actual "no està anant malament fins ara, ens movem ens unes xifres similars a les dels últims anys". No obstant, la principal diferència amb altres temporades és que "la gent que s'atansa a la cooperativa a comprar oli se n'emporta quantitats més petites. Si els cal, després tornen. Però ara s'ha acabat comprar oli a l'engròs". Tot i això la Cooperativa continua tenint en la garrafa de 5 litres el seu producte estrella. "Encara és la que té més sortida, perquè és la que s'amortitza més".

La jornada també va incloure una jornada de portes obertes a les instal·lacions de la cooperativa i per primer any, els actes es van acabar al migdia, ja que no es va celebrar dinar popular.

comentaris