30.05.2020 |
Territoris.cat

Mor una dona de 85 anys de Juneda atrapada per un muntacàrregues domèstic

Una dona de 85 anys veïna de Juneda, Isabel del Toro, va perdre ahir la vida al quedar atrapada, per causes desconegudes, al muntacàrregues del garatge del seu habitatge.

Imatge de Google Maps de Juneda, amb el carrer on vivia la víctima de l'accident.
Imatge de Google Maps de Juneda, amb el carrer on vivia la víctima de l'accident.
Mor una dona de 85 anys de Juneda atrapada per un muntacàrregues domèstic

Una dona de 85 anys veïna de Juneda, Isabel del Toro, va perdre ahir la vida al quedar atrapada, per causes desconegudes, al muntacàrregues del garatge del seu habitatge, situada al número 57, del carrer  Onze de Setembre de la població de les Garrigues.

L’accident va passar al voltant de les 16.00 hores, quan la dona tornava de dinar fora de casa. Pel que sembla, la víctima es va deixar les claus posades per dins de la porta del seu pis i va cridar un fuster perquè canviés el bombí de la porta. L’operari va recuperar les claus i les va entregar a la dona, que era a la planta baixa de l’immoble.

Segons sembla, el fuster es va absentar uns minuts per anar a buscar unes eines per arreglar el bombí i li va donar les claus, una vegada recuperades, a la dona perquè entrés a casa seva.

Llavors, la dona va prémer el botó del muntacàrregues perquè pugés des de la planta baixa. Tanmateix, no es va adonar que la plataforma era al pis de dalt i al baixar la va colpejar. La dona va patir diversos cops i erosions. L’operari es va trobar el cos sense vida quan va tornar a l’habitatge.

Encara que al lloc es va desplaçar una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) els sanitaris no van poder fer res per salvar la vida d’Isabel del Toro. Al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van col·laborar en el rescat de la dona.

A més, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per aclarir les causes de la mort. Els resultats de l’autòpsia hauran de determinar si la dona va patir una indisposició que li va impedir sortir del muntacàrregues quan va detectar que baixava. De fet, la víctima presentava esgarrapades, aparentment de poca importància, que no li haurien d’haver causat la mort.

La dona vivia sola i tenia dos filles que vivien fora de la població. Durant el dia d’avui se li practicarà l’autòpsia a l’Institut de Medicina Legal de Lleida per determinar si abans de l’accident va patir una indisposició. Aquesta és una de les hipòtesis que estudiaven ahir els Mossos d’Esquadra sobre les causes de l’accident, tot i que no han volgut descartar altres possibilitats.

Mor una dona de 85 anys de Juneda atrapada per un muntacàrregues domèstic
comentaris