La Mostra Gastronòmica de les Garrigues clou l'edició 2016 amb 1.600 menús servits

el president del Consell Comarcal, Antoni Villas, va entregar els diplomes als restaurants que han participat en l’edició d’enguany

Cloenda de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues
photo_camera Cloenda de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues

El restaurant La Placeta d'Arbeca va ser l'escenari del sopar de clausura de la vint-i-dosena edició de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues. L'acte presidit pel president del Consell Comarcal Antoni Villas, va comptar amb la presència dels responsables dels restaurants que han participat en la Mostra d'enguany.

Un cop fet el recompte als deu restaurants participants en la Mostra, enguany es constata que s'han servit més de 1.600 menús, el que suposa un increment de prop d'un 15% respecte a l'any anterior. La valoració que en fan els restaurants és molt positiva, ja que els resultats demostren que la Mostra està ben consolidada i s'han superat els bons resultats de l'any passat, en què es van servir 1.400 menús. En aquest sentit cal destacar la fidelitat de molts dels comensals, que acudeixen any rere any a la cita amb la Mostra.

Durant l'acte d'ahir, el president del Consell Comarcal, Antoni Villas, va entregar els diplomes als restaurants que han participat en l'edició d'enguany i va agrair-los la seva participació i la promoció que fan de la cuina garriguenca.

Enguany, els organitzadors de la Mostra han volgut donar un paper encara més destacat a l'oli d'oliva verge extra, producte que és un dels motors econòmics de la zona i que marca el paisatge i territori de la comarca. Per aquest motiu, els primers caps de setmana es regalava una ampolla d'oli de la comarca als comensals que degustaven els menús de la Mostra en algun dels restaurants participants.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement