03.10.2022 |
Territoris.cat

El museu itinerant del gas 'Energytruck' fa la parada a Arbeca

El projecte expositiu, dissenyat pel Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, té com a objectiu contribuir al desenvolupament educatiu, ambiental i cultural de la societat

Alumnes de l’Escola Albirka visiten Energytruck
Alumnes de l’Escola Albirka visiten Energytruck
El museu itinerant del gas 'Energytruck' fa la parada a Arbeca

Amb el nom de Energytruck, la mostra dissenyada pel Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, recorrerà 111 municipis, i aquest dimecres va fer la seva parada a Arbeca.

Tots els alumnes de l’Escola Albirka van aprofitar el matí de dimecres per visitar l’exposició i gaudir amb els jocs que els monitors els han preparat per tal de conèixer una mica més de ciència i tecnologia.

La iniciativa té com a objectiu, apropar coneixements relacionats amb l'energia, el medi ambient i el patrimoni industrial d'una forma amena i interactiva i amb activitats didàctiques conduïdes per educadors especialitzats.

El projecte expositiu, dissenyat pel Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, té com a objectiu contribuir al desenvolupament educatiu, ambiental i cultural de la societat, i permet descobrir, d'una manera molt visual i interactiva, què és l'energia i com podem consumir-la de forma responsable. Així mateix, la mostra tira una mirada al passat per conèixer els canvis històrics i l'avanç social que va suposar l'arribada del gas i de l'electricitat, i també al futur, per descobrir com serà l'energia d'aquí a uns anys.

Les activitats, que són gratuïtes, estan dirigides a tots els públics i estan adaptades a persones amb discapacitat. Es podrà participar a través d'una visita lliure o en grups escolars des d'Educació Infantil fins a Batxillerat i Cicles Formatius. Les dinàmiques estaran adaptades a cada edat i els tallers tindran una part teòrica i una pràctica. De moment, ja hi ha més de 6.500 alumnes inscrits per als mesos de gener i febrer.

 

El museu itinerant del gas 'Energytruck' fa la parada a Arbeca
comentaris