27.11.2022 |

Nou servei d'autobusos entre Lleida i les Borges Blanques a partir de setembre

Es posen en funcionament dos nous serveis, el primer, serà la línia Exprés.cat entre les Borges Blanques i Lleida, i entrarà en funcionament l'1 de setembre, el segon serà la posada en marxa d'un servei de transport a la demanda Clic.cat entre diferents poblacions i la capital garriguenca
Estació autobusos de les Borges @Ajuntament
Estació autobusos de les Borges @Territoriscat
Nou servei d'autobusos entre Lleida i les Borges Blanques a partir de setembre

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà el servei de transport públic per carretera a les Garrigues amb la posada en marxa de dos nous serveis. El primer, serà la línia Exprés.cat entre les Borges Blanques i Lleida. Entrarà en funcionament l'1 de setembre i augmentarà l'oferta d'aquest corredor, que passarà de les 23 expedicions actuals, de dilluns a divendres feiners, a 32 expedicions, amb millors horaris en hora punta i al vespre per tornar.

Reunió  Isidre Gavín, amb el Consell Comarcal de Les Garrigues @CCGarriguesEl secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s'ha reunit amb el Consell Comarcal de les Garrigues per presentar les propostes de millores del servei de transport públic per carretera a la comarca per donar resposta a les necessitats expressades pels diferents ajuntaments.

Així, a partir de l'1 de setembre es posarà en marxa el bus Exprés.cat les Borges Blanques–Lleida, ampliant així l'oferta d'aquest corredor i aplicant totes les millores lligades a un bus d'altes prestacions

A banda, també hi ha previst posar en marxa un servei de transport a la demanda Clic.cat a la comarca garriguenca, que comunicarà diferents poblacions amb les Borges Blanques i amb els horaris coordinats amb el bus Exprés.cat per als viatges d'anada i de tornada de Lleida.

Finalment, es preveu millorar les diferents línies d'autobús algunes de les quals van també a les Borges Blanques i també amb coordinació horària amb el bus d'altes prestacions.

Gavín ha destacat que "amb aquestes millores presentades es refermen els objectius que tots els municipis tinguin un servei de transport públic adequat a la seva demanda real, que tots els municipis tinguin accés mitjançant transport públic als seus CAP o als Centres Sanitaris de referència". Igualment, es millora de forma global la connexió dels municipis amb la seva capital comarcal i altres municipis de referència de la mateixa comarca o de comarques veïnes, s'estableix una coordinació dels serveis interurbans i s'implanten millores pel que fa les eines de comercialització i informació de la xarxa de transport.

Nou servei d'autobusos entre Lleida i les Borges Blanques a partir de setembre
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement