Nova guia a les Garrigues per a detectar i prevenir la violència masclista entre adolescents

Aquest dimecres, 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones, el Consell Comarcal de les Garrigues ha presentat la guia Violència masclista entre adolescents. Ets pare o mare? Què has de saber?.

_MG_3225
photo_camera Presentació de la guia 'la guia Violència masclista entre adolescents' al Consell Comarcal de les Garrigues.

Aquest dimecres, 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones, el Consell Comarcal de les Garrigues ha presentat la guia Violència masclista entre adolescents. Ets pare o mare? Què has de saber? a la sala de plens de la institució garriguenca.

L’objectiu d’aquesta guia és poder donar un suport en la detecció i la prevenció d'aquesta problemàtica social. La guia recull indicadors bàsics per als pares i mares que els permetin estar alerta i detectar si els fills i filles poden viure una relació abusiva.

L’acte ha estat presidit pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, i pel director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Antoni Reinoso. També hi han participat a la presentació representants dels organismes que han treballat en l’elaboració de la guia, com són el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues, l’Oficina Jove de les Garrigues, el Servei d’Intervenció Especialitzada (SIE) del Departament de Benestar Social i Família i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de les Borges Blanques, a més, de les associacions i entitats col·laboradores: Institut Català de les Dones; Direcció General de Joventut; El Safreig; Dones amb empenta; AMPA INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques; AMPA INS Olivera de la Granadella;
AMPSA Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques; Associació LIKA
. Llibertat, Igualtat i Koeducació en Acció; Biblioteca Joan Duch de Juneda; Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques; Servei Educatiu de les Garrigues; i l'EAP les Borges Blanques.

comentaris