Nyam! Un tastet d’òpera, el diumenge 25 al Teatre Foment de Juneda

El Teatre Foment de Juneda tornarà a acollir aquest diumenge dia 25 a les 6 de la tarda un nou espectacle familiar, “Nyam! Un tastet d’òpera”, a càrrec de la companyia Òpera Prima .

obra
photo_camera Imatge de l'obra de teatre "Nyam, un tastet d'òpera", de la companyia Òpera Prima.

El Teatre Foment de Juneda tornarà a acollir aquest diumenge dia 25 a les 6 de la tarda un nou espectacle familiar. Serà a càrrec de la companyia Òpera Prima, que presentarà la seva obra Nyam! Un tastet d’òpera.

Es tracta d’una obra amb encant, que oferirà un tastet d'òpera i explica la història de la Paulina, una nena a la qual les llaminadures la tornen boja.

Un dia s'empassa totes les que la mare li havia comprat per la festa d'aniversari. I, és clar, acaba amb un mal de panxa horrorós. L'endemà es desperta a l'habitació dels seus somnis: per les parets regalimen muntanyes de dolços i de gominoles. Aviat, però, descobreix que res és el que sembla: ha anat a parar a ca la Serafina, una senyora extravagant amb molt males intencions. Si la Paulina vol tornar a casa, haurà de fer servir tot el seu enginy.

L’espectacle compta amb l’organització de La Xarxa Juneda - Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, el Grup L’Esclat i l’Ajuntament de Juneda.

Comentaris