30.09.2022 |
Territoris.cat

Oleaterra porta l’òpera de Milà a les Garrigues per impulsar l’oleoturisme

La soprano Maria Hinojosa Montenegro i el músic Eduard Iniesta, protagonistes d'Oleoterra
La soprano Maria Hinojosa Montenegro i el músic Eduard Iniesta, protagonistes d'Oleoterra
Oleaterra porta l’òpera de Milà a les Garrigues per impulsar l’oleoturisme

Oleaterra, experiències màgiques d’oleoturisme al voltant de la música i l’art a les Garrigues, inicia la seva tercera edició amb una actuació d’òpera inèdita de la soprano Maria Hinojosa Montenegro i el músic Eduard Iniesta, que tindrà lloc aquest dissabte, 16 de juny, als antics dipòsits d’aigua de la Granadella, a les 21,30 h a la llum de la lluna plena.

L’actuació d’aquesta soprano de reconeguda fama internacional oferirà una experiència única amb un concert inèdit amb àries d’òpera famoses, estàndards de jazz, fados i fins i tot alguna cobla amb un repertori de peces triades per aquest escenari tant especial

María Hinojosa Montenegro s'ha consolidat com una de les artistes reconegudes i amb més projecció del cant líric català, com demostra la intensa activitat en els principals festivals i sales d'Europa, Amèrica del Sud i USA, interpretant els principals rols del repertori barroc, clàssic i contemporani. L'any 2007 es destaca com a Millor Actriu musical i esdevé guanyadora del Premi Butaca. Col·labora amb importants grups de música antiga dirigits per destacats especialistes europeus d’aquesta modalitat.

Oleaterra porta l’òpera de Milà a les Garrigues per impulsar l’oleoturisme from Territoris.cat on Vimeo.

Eduard Iniesta, compositor i virtuós dels instruments de doble corda mediterrània te una extensa trajectòria de col·laboració amb un gran nombre de grups i artistes havent estat premiat per la qualitat de diverses produccions musicals.

OleaTerra, Escenaris d’Art, és una innovadora proposta artística de petit format que uneix diferents elements i llenguatges artístics amb la cultura de l'oli, tot plegat amb la voluntat d'impulsar l'oleoturisme i descobrir així les peculiaritats més genuïnes i insòlites del patrimoni de les Garrigues

Miguel Castellano, ens mostrarà l’audiovisual  PresènciaJunt a les entrades, a un preu popular de 10 euros, que es poden comprar al web de ticketea o al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC), de la Granadella, l’organització ofereix un entrepà i beguda.

D’altra banda, una exposició de fotografia projectada sobre la paret del CCOC, de l’artista Miguel Castellano, ens mostrarà l’audiovisual  Presència complementant aquesta nit màgica al bell mig de les Garrigues en un paisatge i escenari singular i únic.

Oleaterra porta l’òpera de Milà a les Garrigues per impulsar l’oleoturisme
comentaris