El Parc de Nadal de les Borges Blanques ja ha rebut 1.200 visitants

El tradicional Parc de Nadal de les Borges Blanques fins avui ja ha rebut 1200 visitants, unes dades d’assistència lleugerament superiors a la mitjana de l’any anterior.

Parc de Nadal (30-12-2014)t
photo_camera Foto de grup dels assistents al Parc de Nadal de les Borges el dia 30 de desembre.

El tradicional Parc de Nadal de les Borges Blanques fins avui ja ha rebut 1200 visitants, unes dades d’assistència lleugerament superiors a la mitjana de l’any anterior. En aquesta edició a més de dues zones per a adults, els infants de 0 a 14 anys poden gaudir de 12 espais diferents, que inclouen 6 jocs simbòlics que recreen diferents establiments comercials com un restaurant, una perruqueria, un gimnàs, una discoteca, un supermercat i un consultori mèdic; i també tenen a disposició 3 castells inflables, a més d’un grup de jocs tradicionals antics, una pista d'Slot, animació infantil i una activitat extraordinària diferent cada dia, com jocs amb padrins, pintar cares, la visita del patge reial, el conta contes o danses, entre d’altres.

El Parc de Nadal promogut per l'Ajuntament de les Borges Blanques, torna a estar organitzat pel Grup d'Esplai Apassomi té lloc als dos pavellons del municipi i s'ha obert els dies 27, 28, 29, i avui 30 de desembre, i està previst que també s’obri els propers 2, 3 i 4 de gener, de les 16.30 hores fins a les 20.30 hores.

Rosalia Cervós, coordinadora dels monitors juntament amb Marta Domènech, ha animat els infants a apropar-se al Parc ja que passaran una molt bona estona jugant i aprenent amb les activitats que preparem amb molta cura els 20 monitors que hi som cada dia. Pel que fa al detall de les dades d’assistència, cal destacar que els primers dos dies del cap de setmana ha rebut la visita de més de 250 infants diaris, però ahir i avui la mitjana ja ha pujat fins a les 350 entrades venudes diàriament. L’any anterior a aquestes alçades hi havien passat gairebé un centenar d’infants menys.

Comentaris