El Parc del Terrall de les Borges torna a desprendre aroma de paella

La Quinta del 10 al Concurs de Paelles de les Borges Blanques
photo_camera La Quinta del 10 al Concurs de Paelles de les Borges Blanques

L'Associació Amics del Terrall va reunir aquest diumenge més de set-centes cinquanta persones en una nova edició del Concurs de Paelles. La convocatòria reunia a primera hora del matí les trenta-quatre colles que començaven a elaborar les paelles, amb foc de llenya, que en poca estona ja omplien d'aromes els Jardins del Terrall, de les Borges Blanques.

Concurs de Paelles de les Borges Blanques als Jardins del TerrallUn cop finalitzada l'elaboració el jurat va dictaminar com a millor paella la que van dur a terme la colla Les Garrigues, i la millor paella jove l'elaborava per la colla Hidrowaians. Els organitzadors també van premiar a la colla Andele, per presentar la taula més ben guarnida.

Concurs de Paelles de les Borges Blanques als Jardins del TerrallEl president de l'Associació Amics del Terrall, Josep Domènech, va destacar l'alta participació de gent jove en l'edició d'enguany, la joventut ha donat el pit, i això és molt important, ja que garanteix la continuïtat de l'esdeveniment i anima encara més a la participació.

Comentaris