Una patinadora del Club Patí Borges representa a Lleida en el I Campionat Federació

Celebrat a la Bordeta, el campionat va aplegar 60 patinadores d'arreu de Catalunya, en les categories Cadet i Júnior

Una patinadora del Club Patí Borges representa a Lleida texteLa patinadora Laura Garcia Boldú, del Club Patí Borges, va participar en el I Campionat Federació, celebrat al barri lleidatà de la Bordeta els dies 8 i 9 de juliol, on va ser l’única representant de la territorial de Lleida en la categoria Júnior i va obtenir el 22è lloc de la classificació general.

En aquest campionat hi van participar més de 60 patinadores d’arreu de Catalunya, en les categories Cadet i Júnior i Laura Garcia va estar acompanyada de la seva entrenadora, Anna-Júlia Puy.

La patinadora borgenca ha manifestat que “ha estat una experiència molt satisfactòria i diferent, ja que mai havia tingut l’oportunitat de participar en un campionat de tant nivell com aquest. Ara tinc moltes ganes de seguir treballant per poder millorar els resultats en la pròxima competició”.

La presidenta del Club Patí Borges, Ester Miquel, es va mostrar satisfeta amb l’equip tècnic i amb els resultats obtinguts en aquest campionat d’àmbit nacional "per la Laura, ja que l’ha ajudat a agafar rodatge, per seguir assolint els seus objectius esportius”, va afegir.

comentaris