El Pavelló de l’Oli de les Borges, més accessible

El consistori ha substituït la porta d'aquesta instal·lació per una d'automàtica, per tal d'eliminar barreres dels edificis públics i fer-los aptes per a persones amb mobilitat reduïda

Nova Porta del Pavelló de l'Oli de les Borges. Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques.
photo_camera Nova Porta del Pavelló de l'Oli de les Borges. Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques.

El Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques ja disposa d'una porta automàtica, que substitueix l'anterior tancament de la instal·lació.

Aquest canvi fa que aquest espai sigui més accessible per a les persones amb mobilitat reduïda

Aquesta mesura forma part del conjunt d’iniciatives que ha dut a terme el consistori borgenc amb l’objectiu d’eliminar barreres arquitectòniques dels espais públics, i que també han suposat la substitució de la porta d’entrada posterior a l’Ajuntament i la projecció de noves obres que ja no incorporen elements arquitectònics que restin accessibilitat, entre altres coses.

Concretament, la substitució de la porta del Pavelló de l’Oli ha tingut un import de 6.295 euros. Així, el pavelló comptarà amb una porta principal accessible per a persones amb mobilitat reduïda, la més pròxima al Bar de Vidre, i que continuarà sent l’accés principal per als espectadors i espectadores dels diferents espectacles que s’organitzen, de les activitats esportives, i també serà la porta d’entrada a l’espai expositiu de la Fira de l’Oli durant el certamen.

L’espai conservarà dues portes laterals de més gran format que permeten accedir al pavelló amb materials d’una manera més còmoda, i que també actuen de porta d’emergència

El consistori borgenc estudia, per als pròxims mesos, la substitució d’una de les portes de la Biblioteca Marquès d’Olivart per una d’automàtica.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement