La Policia Local de les Borges estalvia recursos renovant un vehicle

La Policia Local de les Borges ha estrenat aquest matí un nou vehicle amb el que ha aconseguit un important estalvi econòmic ja que l’ha adquirit de segona mà en una empresa especialitzada.

Nou vehicle policial de les Borges (26-03-2015)
photo_camera El nou vehicle policial de les Borges Blanques.

La Policia Local de les Borges Blanques ha estrenat aquest matí un nou vehicle per a realitzar les seves patrulles, amb el que l’Ajuntament ha aconseguit un important estalvi econòmic ja que l’ha adquirit de segona mà en una empresa especialitzada, desprès que hagués vençut el lloguer en sistema de renting que hi havia amb un altre vehicle. El cotxe policial, un Seat Altea XL 2.0 TDI 140 CV Style amb 85.000 quilòmetres, provenia de la Policia Local de Villareal i ha estat comprat per un import de 8.700 euros amb IVA inclòs. Gràcies al fet que ja era un vehicle policial, va totalment equipat i adequat per a aquestes tasques, ja que disposa de mampara de seguretat al darrera, pont de llums al damunt, emissora instal·lada i un extintor al maleter, entre d’altres prestacions.

La regidora Núria Palau, que en companyia de l’alcalde Enric Mir ha pogut constatar el bon estat del vehicle, s’ha mostrat satisfeta de la nova adquisició, ja que d’aquesta manera el consistori no ha d’abonar els 9.000 euros anuals pel lloguer del cotxe policial, a més d’estalviar-se el cost d’adequar-ne un de nou per a les tasques del cos de seguretat.

Si s’hagués hagut d’equipar un vehicle normal, només la mampara i el pont de llums ja haguessin costat l’import que s’ha abonat per la totalitat del cotxe policial. Abans de ser adquirit, l’Ajuntament de les Borges Blanques l’ha fet revisar i posar a punt per un taller de la localitat, que també s’ha encarregat de retolar-lo amb la imatge de la Policia Local de la capital de les Garrigues.

Comentaris