La Festa Major de les Borges Blanques escalfa motors amb el 'Dimecres Borjut'

La festa es va celebrar aquest dimecres als jardins del Terrall
Actes previs a la Festa Major de les Borges 2023
photo_camera El 'dimecres Borjut' va comptar amb una gran participació de públic de totes les edats - Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

La colla de diables i diablesses, tabalers i tabaleres, ‘els Borjuts’ de les Borges Blanques va organitzar la festa del ‘Dimecres Borjut’ dins els preludis del actes de la Festa Major de la localitat, amb propostes per a tota la família.

La festa es va celebrar dimecres al Terrall, a partir de les 6 de la tarda amb inflables, un taller de fruita a càrrec de la botiga Plus i finalment, un taller de xanques d’Alea Teatre.

Dimecres Borjut
Els tabalers i tabaleres de la colla 'Els borjuts' van recórrer els jardins del Terrall - Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

A les 9 del vespre 600 persones van assistir al sopar popular que consistia en entrepà de llonganissa, bossa de patates, beguda i gelat.
A partir de les 11 de la nit, una cercavila amb els tabalers i tabaleres ‘els Borjuts’ va recórrer els jardins del Terrall acompanyats per l’espectacle itinerant  d'Alea Teatre ‘Element’s’, inspirat en l’essència dels quatre elements: aigua, terra, aire i foc.
Els 'The Vermood’s' va estar els punxadiscos encarregats d’animar amb música l'activitat de tarda i vespre.

Comentaris