La novel·la 'Un pont de silenci' Premi Autor Revelació Rosa dels Vents arriba a Mas Blanch i Jové

El llibre és obra de la historiadora Carme Osan i es presentarà al celler de la Pobla de Cérvoles en un acte gratuït i obert a tothom.

Mas Blanch i joveFotoseva

Mas Blanch i Jové presentarà dia 8 d'abril la novel·la "Un Pont de Silenci" de la historiadora Carme Osan, un llibre de caràcter intimista que ens parla de la memòria i de l'oblit, però, sobretot, de sentiments, relacions humanes i renúncies. Portada llibreLa Carme Osan ha teixit una novel·la plena de secrets familiars, guerra i ideals que transcorre entre l'agitada Barcelona dels anys trenta i les darreries del franquisme i ens submergeix en les vides convulses de la Rosa i l'Àngela. La Carme Osan va guanyar amb "Un Pont de Silenci" el Premi Autor Revelació que atorga l'Editorial Rosa dels Vents i l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. 

L'obertura de portes serà a les 17.00 h i la festa serà gratuïta i oberta a tothom. Hi haurà un tast de vins, amb pans, olis, xocolates i sals.

Mas Blanch i Jové va encetar la temporada primaveral d'art el passat 25 de març amb la inauguració de l'exposició de Manolo Gómez a la qual van assistir unes 200 persones. També recentment els vins Petit Saó 2014 i Saó Abrivat 2012 han estat guardonats amb Medalla d'Or per Gilbert & Gaillard.